luni, 17 august 2015

Ne intalnim la Targul expozitional BIFE SIM 2015

Suntem bucurosi sa anuntam ca si in acest an compania Geladi va participa la Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii – BIFE SIM, la Romexpo,  in perioada 19-23 septembrie.

Va invitam sa vizitati standul nostru in pavilionul A, nivel 4,50, sector B, numar 213217, unde echipa Geladi va fi gata sa va ofere cele mai noi informatii referitoare la produsele noastre, procesele prin care trec pentru a se transforma din materie prima in exponate de showroom dar si preturile, modalitati de achizitie si servicii post-vanzare pentru clientii directi.

Standul Geladi va avea in acest an o suprafata generoasa de peste 100mp, unde veti putea vedea cele mai noi modele de saltele produse de Geladi. In plus, o echipa specializata va poate oferi consiliere in alegerea saltelei potrivite si va aduce la cunostinta avantajele de care veti beneficia odata cu folosirea saltelelor de ultima generatie.

In plus, pe langa saltelele produse in fabricile noastre, consilierii nostri va vor informa si despre ultimele aparitii in materie de accesorii pentru mobilier si tapiterie, sau de noile finisaje folosite pentru decoruri de PAL melaminat si MDF infoliat.

Fie ca sunteti interesati direct de achizitionarea produselor noastre, fie ca doriti sa distribuiti produsele noastre, noi va asteptam cu drag la standul nostru pentru a detalia nevoile Dumneavoastra si a gasi solutia cea mai potrivita!

Noi suntem aici pentru tine. Aveți întrebări? Întreabă!

Contactati-ne