Despre noi

Din 2011, căutăm în continuu confortul. Orice ce am face și oriunde ne-am afla, vrem să ne depășim, în primul rând, propriile limite. În viziunea Geladi chiar și cel mai bun produs poate fi mereu îmbunătățit. De aceea, suntem atât de preocupați de calitatea materiilor prime și materialelor pe care le producem pentru industria mobilei și a tapițeriei.
Nu ne mulțumim cu orice și credem că nici clienții noștri nu ar trebui să o facă.

  • 2001. Facem primul pas. Ne propunem să devenim printre cei mai buni furnizori de materii prime și materiale pentru industria mobilei și tapițeriei.
  • 2007. Ne dorim să fim mai aproape de clienții din nordul Moldovei, așa că deschidem un punct de lucru în Iași. Din același an suntem și online, actualizând continuu oferta noastră de produse.
  • 2009. Cautarea adevăratului confort continuă. Inaugurăm propria noastră fabrică de saltele. Fie că e vorba de saltele ortopedice cu mărimi standardizate sau la comandă, saltele din latex sau saltele pe sistemul poket-spring, punem calitatea pe primul loc.

În ultimii ani am investit constant în tehnologie, și am ajuns la nivelul de a putea oferi produse la cel mai înalt standard de calitate.

Misiune. Viziune. Valori.

Ne dorim să aducem mai mult confort în viața celor care ne aleg produsele. Credem că mobilierul trebuie să fie, în primul rând, rezistent și ușor de folosit și abia apoi frumos. De aceea, materialele auxiliare pe care le creăm sunt de cea mai bună calitate și au un design inteligent care îți ușurează viața.
Vrem să îndeplinim toate așteptările, deci suntem într-un dialog permanent cu cei care au nevoie de asistență. Îți stăm la dispoziție pentru toate explicațiile necesare cu privire la tehnologiile de fabricație și proveniență materialelor folosite.
Valorile care ne influențează activitatea de zi cu zi sunt calitatea, profesionalismul și inovația. Nu facem compromisuri și ne propunem tot timpul să devenim mai buni decât am fost ieri. Clienții noștri spun că reusim.

Responsabilitate socială.

O singură planetă, o responsabilitate pe care o împărțim cu toții. Știm cât de important este să avem grijă de mediul înconjurător. De aceea ne creăm produsele din materiale reciclabile și acordăm atenție celor care pot dauna mediului. Sortăm deșeurile provenite din spațiul nostru de lucru și le reciclăm.
Si pentru că protejarea naturii nu e suficientă dacă nu contribuim la regenerarea ei, ne propunem să plantăm un număr de pomi în fiecare an.