Banner About Us

Ne dorim să aducem mai mult confort în viața celor care ne aleg produsele.

Socially responsible
Responsabilitate socială

Creăm produse din materiale reciclabile și acordăm atenție celor care pot dauna mediului.

Highest quality
Cea mai înaltă calitate

Materialele auxiliare pe care le creăm sunt de cea mai bună calitate și au un design inteligent care îți ușurează viața.

Best technology
Cea mai bună tehnologie

Investit constant în tehnologie, și am ajuns la nivelul de a putea oferi produse la cel mai înalt standard de calitate.

Noi suntem Geladi, o companie producătoare de saltele, materii prime și materiale pentru industria produselor tapițate. Am început în 2001 când ne-am propus să fim principalul furnizor de materii prime și materiale pentru industria mobilei și tapițeriei. În 2005, am pus în funcțiune primul utilaj de producție de miezuri elastice pentru producția de canapele, iar în 2007 am deschis primul punct de lucru. De atunci, oferta noastră continuă să fie actualizată cu cele mai bune produse.

2001

Facem primul pas. Ne propunem să devenim printre cei mai buni furnizori de materii prime și materiale pentru industria mobilei și tapițeriei.

2007

Ne dorim să fim mai aproape de clienții din nordul Moldovei, așa că deschidem un punct de lucru în Iași. Din același an suntem și online, actualizând continuu oferta noastră de produse.

2009

Cautarea adevăratului confort continuă. Inaugurăm propria noastră fabrică de saltele. Fie că e vorba de saltele ortopedice cu mărimi standardizate sau la comandă, saltele din latex sau saltele pe sistemul poket-spring, punem calitatea pe primul loc.

2009 a fost anul în care ne-am dorit să ducem confortul la un nou nivel și am inaugurat propria fabrică de saltele.

Oferim o diversitate mare de saltele ortopedice, atât saltele pe sistemul pocket-spring, precum și saltele din spumă. Pe lângă modelele standard, la noi poți personaliza salteaua așa cum dorești, în funcție de materialele, forma sau dimensiunea pe care o alegi.

Misiunea noastră este aceea de a căuta adevăratul confort pentru a-l oferi clienților noștri. În ultimii 20 ani, am învățat și am investit constant în tehnologie pentru a putea oferi produse la cel mai înalt standard de calitate.

Printre produsele găsite la Geladi se numără saltele, tapițerie, poliuretan, miezuri elastice, derivate din lemn, piele ecologică stofe și accesorii.

Image Ghilimele
Pasiunea și perseverența sunt motoarele dezvoltării companiei GELADI. Cel mai important obiectiv în activitatea mea managerială este performanța.
Cu susținerea familiei și sprijinul echipei, atingerea obiectivului este garantată!

POPA GELU
Director General

La Geladi contează calitatea, confortul și profesionalismul

Folosim materiale de cea mai bună calitate pentru a crea produse tapițate rezistente, simplu de folosit, cu un design inteligent care are un singur scop: să ușureze viața celor care le folosesc.

Îți stăm la dispoziție pentru toate explicațiile necesare cu privire la tehnologiile de fabricație și proveniența materialelor folosite pentru că ne dorim să îndeplinim toate așteptările și să fim într-un dialog permanent cu cei care au nevoie de asistență.

În plus, avem o flotă proprie de transport și o rețea de distribuție organizată, astfel încât să asigurăm livrarea produselor Geladi în cele mai optime condiții. Echipa noastră de reprezentanți de vânzări este prezentă în aproape 30 de județe din România și este pregătită să te ghideze și să te asiste în fiecare punct al procesului de achiziție.

De 20 de ani, din ce în ce mai buni

Valorile care stau la baza activității noastre de zi cu zi sunt calitatea, profesionalismul și inovația. Nu facem compromisuri și ne propunem tot timpul să devenim mai buni decât am fost ieri, iar clienții noștri spun că reușim. Cultura organizațională este importantă pentru noi. Avem o echipă de 100 de oameni care fac lucrurile să se întâmple la Geladi, majoritatea fiind aici încă de la începuturile companiei. Se implică cu seriozitate și promptitudine în producție, vânzare și distribuție și ne ajută să oferim cea mai bună calitate clienților noștri.

Cu ocazia celor 20 de ani de la înființarea companiei, oferim o colecție de saltele de excepție, menite să ofere confort și un somn odihnitor celor care le folosesc. Primul produs de care suntem mândri este salteaua Gold Edition Anniversary, alături de cele mai noi saltele pe sistemul pocket-spring și memory foam.

Catalogul de anul acesta oferă o diversitate de produse: de la saltele, menite să îmbunătățească spațiul de dormit, până la miezuri elastice rezistente, ideale pentru confecționarea mobilierului tapițat și a saltelelor ortopedice, precum și o gamă uzuală de accesorii de tapițerie.

Image Brochure

Responsabilitate socială

O singură planetă, o responsabilitate pe care o împărțim cu toții. Știm cât de important este să avem grijă de mediul înconjurător. De aceea ne creăm produsele din materiale reciclabile și acordăm atenție celor care pot dauna mediului.
Sortăm deșeurile provenite din spațiul nostru de lucru și le reciclăm.

Si pentru că protejarea naturii nu e suficientă dacă nu contribuim la regenerarea ei, ne propunem să plantăm un număr de pomi în fiecare an.

Image About us 2

Asociatia Geladi

E important sa fim alături de ceilalți.

Dorim sa fim parte din societatea in care traim si sa contribuim la functionarea acesteia. Asociatia noastra isi propune sa imbunatateasca serviciile sociale si de educare a unor categorii defavorizate.

Oferim tot sprijinul de care dispunem categoriilor vulnerabile prin programe de asistenta sociala si educationala pentru copii, tineri si batrani.

Pentru ca acest scop sa fie realizat, sunt necesare colaborarea si ajutorul reciproc. Astfel, Asociatia Geladi se alatura organizatiilor profesionale din sectorul umanitar, educational, medical, precum si altor organizatii neguvernamentale din tara si din strainate care sustin cauzele noastre.

 

Noi suntem aici pentru tine. Aveți întrebări? Întreabă!

Contactati-ne